Lokaleoversigt

Lokaleoversigt

23902 Introduktion til fødevarer E18
Dag og tidspunktTypeLokale
Torsdag 25/10 (08:00-12:00)Mejeriindustri - kursusevalueringB210-H118, B210-H112
Torsdag 1/11 (08:00-12:00)Projektfremlæggelser Projekt 2B210-H118, B210-H112
Torsdag 8/11 (08:00-12:00)Sensorik - Projektfremlæggelser (Projekt 2 fortsat)-Projekt 3 (Eksamensprojekt) stillesB210-H118, B210-H112
Torsdag 15/11 (08:00-12:00)Etik og FødevareproduktionB210-H118, B210-H112
Torsdag 22/11 (08:00-12:00)Fødevarelovgivning, HACCP, GruppevejledningB210-H118, B210-H112
Torsdag 29/11 (08:00-12:00)VejledningB210-H118, B210-H112
Torsdag 6/12 (08:00-12:00)Posters + fremlæggelser og spørgsmålB210-H118, B210-H112


Tilbage til søgeresultater



Lokaleugeskema
Her kan man få vist ugeskemaer for alle centralt disponerede undervisningslokaler Herunder kan der søges på et eller flere kurser og få vist hvornår og hvor undervisningen finder sted