Lokaleoversigt

Lokaleoversigt

23901 Grundkursus i fødevareanalyse E18
Dag og tidspunktTypeLokale
Onsdag 26/9 (09:00-16:00)Standardisering af brødbagningB210-H008
Onsdag 3/10 (09:00-16:00)Brødbagning 2B227-153 (øvelseslab)
Onsdag 10/10 (09:00-16:00)Mikrobiologi 1B202-7001 (stuen til venstre for kantinen i 202)
Onsdag 24/10 (09:00-16:00)Mikrobiologi 2B202-7001 (stuen til venstre for kantinen i 202)
Onsdag 31/10 (09:00-16:00)Mikrobiologi 3B202-7001 (stuen til venstre for kantinen i 202)
Onsdag 7/11 (09:00-16:00)Introduktion til ølbrygningB210-H008
Onsdag 14/11 (09:00-16:00)Enzymer og deres brug til analyseB210-H008 og 227-153 (øvelseslab)
Onsdag 21/11 (08:00-12:00)Grundlæggende forsøgsplanlægning for 3 ugers periodenB210-H008
Onsdag 28/11 (09:00-16:00)Mæskning ( første trin i øl-brygning) og fremlæggelseB210-H008 og 227-153 (øvelseslab)
Onsdag 5/12 (09:00-16:00)Introduktion til ølbrygningB227-153 (øvelseslab)


Tilbage til søgeresultater



Lokaleugeskema
Her kan man få vist ugeskemaer for alle centralt disponerede undervisningslokaler Herunder kan der søges på et eller flere kurser og få vist hvornår og hvor undervisningen finder sted